Latest Movie :

Acı Reçete – Side Effects Türkçe Dublaj izle 2014

İlaç şirketleri ve sistem eleştirisi üzerine yeni bir film…
Emily ve Martin birbirini çok seven uyumlu bir çifttir ancak Martin borsa işinde vergi yolsuzluğuna karışması sonucu hapse girer ve Emily Martin’in yokluğunda sürekli depresif, dengesiz bir karaktere bürünür. Bu kimliğini saklamak adına sürekli antidepresanlar almaya başlayan Emily, Jonathan Banks adında bir doktora görünmeye başlar. Hasta – doktor ilişkisinin dışına taşmaya başlayan ilişkileri bir süre sonra içinden çıkılmaz bir hal alır. Emily git gide kötüye giderken Jonathan Emily’ye pek bilinmeyen birkaç ilaç yazmaya başlar. Emily aldığı ilaçların etkisiyle sonun başlangıcını getirecek olaylar silsilesini başlatır.
              Son dönemlerde ilaç sektörü üzerine birçok film yapılıyor. Kimisi paralel bir anlatımda silahını doğrudan yöneltirken kimisi de Acı Reçete filmi gibi dolaylı bir anlatımı tercih ediyor. Esasında kapitalizm dünyanın dört bir yanını ahtapot gibi sarmışken bu tür filmler kapanmayan yaraya merhem sürmek gibi oluyor ancak biz işin film yönünü daha çok ele alalım.
                     Başrollerde tam anlamıyla yıldızlar geçidi. Jude Law, Rooney Mara, Channing Tatum, Catherine- Zeta Jones gibi oyuncular gerçekten muhteşem performans sergiliyor. Özellikle Ejderha Dövmeli Kız filmiyle ününe ün katan Rooney Mara gerçekten manik-depresif karakterini resmen yaşamış diyebiliriz.
Kurgusal anlatım gerçekten çok başarılı. Olay örgüsü sizi öyle bir yere götürüyor ki varış noktanızı tahmin etmeniz gerçekten imkansız. Hem sistem eleştirisi bakımından hem sinematografik bakış açısı yönünden oldukça başarılı bir film.
Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh’in imzasının bulunduğu filmi izlemenizi öneririm.

Share this article :

Yorum Gönder

 
HD FİLMLER: TÜRKÇE DUBLAJ 2014 FİLMLER | TEK LİNK FİLM SİTESİ | SİNEMA MERKEZİ
DUBLAJ DİLMLER © 2014. Online Film İzle view-source:vk.com/ 
KOMEDİ FİLMLERİ 2014FİLMS TEK PART FİLMLER
TEK LİNKL FİLM İZLE Web Tasarim:Ormancı